HELAAS WE ZIJN VANAF 14-10-2020 10:00 UUR TIJDELIJK GESLOTEN!

We hebben ondanks de verscherpte Corona-maatregelen van begin oktober geprobeerd de Sleutelclub open te houden. Omdat te kunnen realiseren moest de groep kleiner en hebben we de activiteiten van de hout- en knutselafdeling wisselend over de woensdagavond en de vrijdagavond verdeeld. Helaas hebben we moeten constateren dat op de woensdagavond slechts enkele kinderen aanwezig waren, terwijl de meesten alsnog op beide vrijdagavonden kwamen, ongeacht of het de hout- of knutselavond was. 

Dinsdag 13-10-2020 zijn opnieuw verscherpte Corona-maatregelen bekend gemaakt. De boodschap is duidelijk; we moeten minder mensen zien, het sociale verkeer moet omlaag. Op de aangescherpte regels voor de maximale groepsgrootte gaat strenger gecontroleerd worden, gaf premier Rutte aan. Gezelschappen mogen binnen en buiten niet groter zijn dan vier personen. 

We zouden de Sleutelclub als openbare gelegenheid kunnen zien wat een maximale groepsgrote van 30 personen zou toelaten. Met de aanwezigheid van de begeleidende vrijwilligers en ondanks een strikte splitsing van de hout- en knutselavond, zouden we toch maar een beperkt aantal kinderen kunnen ontvangen. 

Omdat we inmiddels weten dat splitsen niet werkt, we geen kinderen weg willen sturen, de overheid het sociale verkeer zoveel mogelijk wil beperken en we onze vrijwilligers niet willen blootstellen aan onnodige risico’s hebben wij besloten om Sleutelclub Kamerik voorlopig te sluiten.

Korte update naar aanleiding van de toespraak van de ministerpresident op 14-12-2020: Door het stijgende aantal besmettingen en de verscherpte maatregelen zien we helaas geen mogelijkheden de club in de kerstvakantie opnieuw op te starten.

 

Op deze pagina houden we u op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.