VANAF VRIJDAG 16 JULI ZIJN WE WEER BEPERKT OPEN!

Omdat veel kinderen niet op vakantie gaan hebben we gemeend dat we het goed is om weer (beperkt) open te gaan. Kinderen kunnen vanaf 19:00 uur weer sleutelen, knutselen en houtbewerken.

Ook willen we deze zomer weer gaan brommer rijden. We hebben van de boer aan het einde van onze straat toestemming gekregen om daar te mogen rijden. Je leest er meer over in de mail!

 
Zoals jullie weten zijn een aantal corona-maatregelen nog steeds van kracht, zoals het handen wassen, niezen en hoesten in je ellenboog en de 1,5 meter afstand. Dit betekent ook dat we moeten letten op het aantal kinderen wat per afdeling aanwezig is. Als het te druk wordt kunnen we eventueel kinderen naar huis sturen/brengen.
 
Oproep aan de ouders: ook de vrijwilligers zullen in de komende periode van hun vakantie gaan genieten. Hulp van ouders is in de komende weken zeer welkom. Wanneer u wilt en kunt helpen zijn we u zeer dankbaar. U kunt dit even laten weten aan secretaris@sleutelclubkamerik.nl of op de clubavond.
 

Uiteraard houden we de landelijke richtlijnen goed in de gaten. Op deze pagina houden we u op de hoogte van eventuele ontwikkelingen.